divendres, 29 de maig del 2009

5. VALORACIONS PAC2, PAC3 I ASSIGNATURA

Valoració Pac2 i Pac3:
L’elaboració de la Webquest en la pac2 em va fer adonar de les possibilitats que pot oferir aquesta eina en les nostres aules.
D’una banda canvia la metodologia que s’adapta a la nova realitat social. En el marc educatiu facilita l’adquisició de currículum. Presenta realitats diferents d’una manera visual, clara, entenedora... Facilita la integració dels nouvinguts aportant més autonomia, afavorint la creativitat, participació, assoliment d’objectius.
Potencia el canvi actitudinal en el professorat que adopta més el paper de guia, de conductor del treball.
En definitiva, desenvolupa aspectes intel·lectuals, afectius i socials; en una societat plural, multilingüe i multicultural.
A partir de les Webquest treballades en la pac2 i l’anàlisi feta en la pac-3 cal destacar l’objectiu que es desprèn de les dues pac’s la possibilitat de potenciar al màxim les competències lingüístiques i comunicatives dels/les nostres alumnes.
El desenvolupament de les competències comunicatives lingüístiques i audiovisuals. Base per l’elaboració i comunicació del coneixement.

Valoració de l’assignatura:
M’ha aportat molt,ja que m’ha ajudat a superar els reptes tecnològics que em representava la creació del bloc i la interacció, recerca i reflexió de les webquests.
Ha estat una assignatura molt dinàmica d’interacció constant amb els/les companyes mitjançant els debats, les pac’s, el fòrum.
Ha presentat un plantejament amb un enfoc diferent que s’adapta a la nova realitat social i educativa (diversitat cultural a les aules,utilització cada vegada més freqüent de les noves tecnologies)
Cal destacar la presència de la nostra consultora aclarint dubtes, ajudant, facilitant les diferents tasques.
La meva valoració és molt positiva. Per a mi ha estat tot un repte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada